N-VA Herzele stelt kandidaten voor aan de hand van een heuse sociale media campagne

Op 17 september 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws & activiteiten
Toon De Bock

Vergeet de fantasieloze verkiezingsaffiches, de gefotoshopte groepsfoto’s, de traditionele foto’s aan de burcht of het gemeentehuis. N-VA Herzele gooit het over een andere boeg!

Voor de voorstelling van de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober lanceert de N-VA van Herzele een heuse sociale media campagne.

Vanaf dinsdag 18 september wordt er elke dag op de Facebookpagina, Instagram, Twitter en op de website van N-VA Herzele een foto gepost van één kandidaat, telkens met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Toon De Bock. Het zijn ludieke foto’s, die meer vertellen over het persoonlijke leven van de kandidaten of waar ze voor staan.

We beginnen met de nummer 25, onze lijstduwer Timothy De Smet en tellen zo af naar 14 oktober. De laatste foto wordt een ‘bijzondere’ foto van onze lijsttrekker Toon De Bock.

Timothy is naast ondernemer en professor aan de VUB ook Sommelier-Conseil en deelt zijn passie maar al te graag als docent aan de Vlaamse Wijnacademie en in de Raad van Bestuur van de vzw Sommeliers-Conseil.

“Op deze manier kan iedereen op een ludieke manier kennismaken met al onze kandidaten. Ik ben echt trots op mijn team! Het is geen elitaire of would-be elitaire lijst maar een enthousiaste, gemotiveerde maar vooral zeer diverse groep. Een mix van mensen met ervaring en nieuwkomers. Een ondernemer, een arbeider, een bediende, een alleenstaande mama, een gepensioneerde dame, een populaire dorpsgenoot, een maatschappelijk assistent, hetero, holebi,... je vindt ze allemaal terug op onze lijst en zo hoort het ook!”, besluit Toon De Bock.

 

Meer weten?

Facebook: https://www.facebook.com/nva.herzele/

Instagram: https://www.instagram.com/nva_herzele

Twitter: https://twitter.com/NVAHerzele

Website: https://herzele.n-va.be/

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is