Koenraad De Decker

Lid van het Bijzonder Comité

Koenraad De Decker is 43 jaar, gehuwd en woont in deelgemeente Hillegem. Na zijn studies maatschappelijk werk ging Koenraad aan de slag in de drughulpverlening, waarin hij nog steeds werkt.

Als maatschappelijk assistent heeft Koenraad op politiek vlak vooral voeling met de werking binnen het OCMW. Van 2012 t.e.m. 2018 zetelde hij in de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW Herzele en in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Dat laatste blijft hij ook na de verkiezingen van 2018 verder doen. Op deze manier gaat Koenraad een maatschappelijk sociaal engagement aan om gelijke kansen te creëren voor elke inwoner van Herzele. Een opdracht die hij met veel overgave uitoefent.

Binnen de lokale afdeling was Koenraad er van in het begin bij. Als secretaris, nadien als ondervoorzitter en een korte periode als afdelingsvoorzitter, gaf hij mee vorm aan het inhoudelijk karakter van NVA-Herzele. Koenraad heeft een consequente visie en is sterk gemotiveerd deze in praktijk om te zetten. Zijn doel is ‘gaan waar hij voor staat’! En dat is correctheid en transparantie.

Koenraad is geen praatjesverkoper en staat niet graag in de spotlights. Hij houdt zich liever op de achtergrond bezig met de essentie van de zaak.  Een man met het hart op de juiste plaats…